Conferința Internațională de Omogenizare (Baarlo) Online

Datele: 16-18 octombrie 2020

Subiectul general: Să fim intensificați de cele Șapte Duhuri înaintea tronului lui Dumnezeu pentru a duce la îndeplinire administrația divină și a finalizar economia divină

Linkul de înscriere: https://amanatrust.org.uk/pd/1494/international-blending-conference-baarlo-online-2020

Pentru cei care au nevoie de ajutor cu înscrierea, vă rugăm să ne contactați la biroul@curentulvietii.org sau la numărul de telefon sau WhatsApp 078 304 3603.

Informații generale

Bun venit la înscrierea pentru Conferința Internațională de Omogenizare Baarlo Online 2020.

  • Conferința din acest an va avea loc online și va fi alcătuită din cinci întâlniri începând de vineri 16 octombrie și până în Ziua Domnului, 18 octombrie.
  • Prețul pentru eveniment este de £6 de persoană (TVA inclus).
  • În timp ce completați înscrierea, vă rugăm să înscrieți toți adulții (începând de la vârsta de 18 ani) din casa dumneavoastră care vor participa la conferință. Astfel, fiecare persoană va primi detaliile online aproape de momentul evenimentului.
  • Conferința va avea loc în limba engleză. Pentru cei care au nevoie de traducere, vă rugăm să vă coordonați cu cei din grupul dumneavoastră lingvistic.
  • Programul va fi următorul (ora României):
Programul
Ziua Data Ore Întâlnire
Vineri 16 octombrie 20:30–22:00 (Ro) Părtășie specială
Sâmbătă 17 octombrie 11:00–13:00 (Ro) Mesajul 1
16:00–18:00 (Ro) Mesajul 2
Ziua Domnului 18 octombrie 10:30–11:00 (Ro) Masa Domnului (întâlnire deschisă)
11:00–13:00 (Ro) Mesajul 3 (întâlnire deschisă)
16:00–18:00 (Ro) Mesajul 4

Puncte utile pentru întâlnirea online

Pentru a ne îngriji de întâlnirile din timpul unei conferințe online, este util să luați în considerare următoarele aspecte:

Nu faceți fotografii, capturi de ecran sau înregistrări ale întâlnirii și nu postați nicio imagine sau videoclip al evenimentului pe rețelele de socializare sau pe WhatsApp, întrucât nu aveți permisiunea participanților de a face acest lucru.

Găsiți o locație fără prea mult zgomot de fundal și dezactivați microfonul atunci când nu vorbiți. Gazda ar putea avea nevoie să vă dezactiveze microfonul din când în când.

Găsiți o locație cu un fundal adecvat, fără imagini sau activități care pot distrage. Fiți îmbrăcați în mod corespunzător și complet, așa cum ați face dacă ați participa în mod fizic la o întâlnire. Asigurați-vă că oricine trece prin spate știe că ar putea apărea pe cameră.

Fiți răbdători și flexibili cu tehnologia și respectuoși unii cu alții.

Vă rugăm să nu împărtășiți nimănui link-ul sau parola întâlnirii și nu postați link-ul pe rețelele sociale.

Vă mulțumim și mult har vouă!

Echipa de evenimente