ANUNȚUL CONFERINȚEI PENTRU EUROPA CENTRALĂ, EUROPA DE EST ȘI BALCANI 2020

Sfinţii din Europa Centrală, Europa de Est și Balcani vă invită să participaţi la o conferinţă online reunită, care va avea loc la sfârșit de săptămână, în perioada 11-13 septembrie. Credem că această conferinţă va oferi o excelentă ocazie de omogenizare cu mulţi sfinţi din toate bisericile din aceste regiuni și din alte părţi.

„Astăzi, datorită progresului în domeniul telecomunicaţiilor și a mijloacelor de transport, distanţele geografice au fost mult reduse. […] Astăzi, tot felul de invenţii și dispozitive au făcut ca oamenii din întreaga lume să fie omogenizaţi. Omogenizarea Trupului lui Cristos este posibilă prin toate mijloacele moderne de transport (și comunicare). Prin urmare, toate bisericile ar trebui să trăiască în viață și în duh și să fie omogenizate între ele pentru manifestarea realității Trupului lui Cristos.

Cât de minunat este că Domnul Și-a ridicat recâștigarea în China și apoi Și-a adus recâștigarea în diferite colţuri ale lumii prin intermediul schimbărilor din situaţia mondială și prin diferitele invenţii știinţifice! Ceea ce a făcut Domnul este cu adevărat minunat. Cu toții trebuie să ținem pasul cu mișcarea Domnului și să cooperăm cu El pentru împlinirea dorinței inimii Sale în eternitate.”(A General Outline of God’s Economy and the Proper Living of a God-man, Cap. 6, Secţiunea 5)

Limba principală din timpul conferinţei va fi limba engleză, dar toată părtășia și mesajele vor fi traduse simultan în următoarele limbi:
● Albaneză
● Bulgară
● Chineză
● Cehă/slovacă
● Greacă
● Maghiară
● Poloneză
● Română
● Sârbo-croată
● Turcă

Programul va consta în întâlniri generale de omogenizare, pentru savurare în reciprocitate, mesaje video și întâlniri în grupuri restrânse, în diferite limbi. Întâlnirile de după-amiază în grupuri restrânse sunt concepute pentru a oferi cea mai bună modalitate de a împărtăși după mesaje, precum și rugăciuni pe tema conferinței. Chiar dacă aceste întâlniri se vor desfășura în diferite limbi, le sugerăm sfinţilor care stăpânesc limba engleză din toate ţările participante să se alăture întâlnirilor în grupuri restrânse ce se desfășoară în limba engleză, și să folosească aceastăocazie pentru a se omogeniza cât mai mult cu sfinţii din diferite ţări.

Veți găsi informaţii detaliate legate de programul și înscrierea la conferinţă folosind acest link: http://www.churches-cee.org/. Vă rugăm să consultaţi această pagină web o dată la câteva zile pentru actualizări și instrucţiuni legate de participarea la conferinţă.

Vă rugăm să luaţi în considerare cu rugăciune participarea împreună cu noi la acest timp, și fie ca Domnul să-Și toarne binecuvântarea!


Frați din Europa Centrală, Europa de Est și Balcani